För kvinnor i alla åldrar

Vi ger alltid personlig service och hjälper våra kunder att hitta den perfekta behån. Har man aldrig haft en behå som sitter som den verkligen ska vet man inte vilken oerhörd skillnad det gör! Bysten får ett ordentligt lyft, magen trollas bort, hållningen blir bättre och ryggen får det stöd den förtjänar.

Hos oss får varje behå-provning ta tid! Du som kund ska bli nöjd och uppleva bästa möjliga komfort.

Förutom behå har vi baddräkter, tankini, bikini, strandkläder och nattkläder/myskläder. Badkläder har vi året runt!

Du som är berättigad till bröstprotes i Region Stockholm är välkommen att boka tid för utprovning I vår butik. I Region Stockholm är man berättigad till två bröstproteser det första året, därefter en ny varje år så länge behov finns. Går du upp eller ner i vikt eller ändras på annat sätt är du berättigad till ytterligare en bröstprotes. Eftersom vi har avtal med Region Stockholm är både utprovning och bröstproteser kostnadsfria likaså bröstvårtor.


Vårt avtal med Region Stockholm har nyligen förnyats och gäller till och med september 2024, med möjlighet till ytterligare ett års förlängning.
Välkommen att kontakta oss på: 08 411 90 56

Eva Melke är en oberoende leverantör av bröstproteser, med ett stort urval av flera olika leverantörer. Vi har också ett stort utbud av behå och badkläder för bröstopererade.

Redan 1948 lade Eva Melke grunden till företaget Eva Melke, därav namnet. I dag bedrivs företaget vidare i hennes anda och med hennes ambition att ta fram bröstproteser till drabbade kvinnor och låta dem få prova ut de i en lugn och harmonisk miljö. Välkommen att boka en kostnadsfri utprovning.
Om ni önskar att beställa från oss så kontakta oss på telefon så hjälper vi er.

Hos oss får varje utprovning ta tid!

Öppettider:

Måndag – Torsdag 10:00 – 18:00
Fredag 10:00 – 17:00

Vi ser fram emot ditt besök!

Rulla till toppen